1.9 Update

Přechod na 1.9 máme téměř zasebou.

Prosím o minutu ticha za dynmapu, bohužel nepřežila operaci a již není mezi námi.

Během dneška a zítřejšího dne bude hráčům vrácen původní inventář, který měli před přechodem na 1.9 a o který se změnou přišli.

Poslední věc který částečně nefunguje je plugin mcmmo, nefunguje např. opravování věcí na iron bloku, možná další věci. Doufejme že update vyjde brzy.

Co váš čeká

  • během noci dojde k předgenerování nové mapy, během zítřejšího dopoledne bude otevřena. Nový overworld/nether/end, oddělený od stávajícího, pro hráče co budou chtít začít zcela od začátku. Stále platí že hráči mají jen jeden home, pokud si tedy nastavíte home v novém světě, nebudete mít jak se vrátit do starého (pokud tam nemáte resku 🙂 ). Počet rezidencí zůstává stejný, týká se všech světů dohromady.
  • během dopoledne bude zpřístupněn End stávajícího světa, včetně nového draka a dalších novinek z 1.9 endu týkajících se.

Co váš nečeká

  • nečekají vás dračí šupiny. chování nového draka se bohužel neslučuje s chováním pluginu s dračím zlatem. Proto následujících pár dní nebude možné vyvolat draka z vejce (ani příkazem) tak aby z něj byly šupiny.
Both comments and pings are currently closed.

Komentáře nejsou povolené.