Verze 1.9

Update: tak jelikož to Mojang odsunul, tak se vše odkládá… uvidíme na kdy. Snad to nebude dlouho trvat.

Snapshot verze pro 1.9 jsou dostupné již nějaký čas, ale již vyšla i pre-release verze, což znamená že oficiální 1.9 je již za dveřmi. Konkrétně by měla vyjít ve čtvrtek 25. února. To až tak zajímavé ale není.

Zajímavější je, že den poté by měl vyjít Spigot pro verzi 1.9, což znamená že bude možné to nasadit na server. K nasazení na náš server dojde (když vše bude fungovat tak jak má) během soboty či něděle (27.-28.únor). Možnost nasazení nové verze závisí na tom zda budou fungovat pro náš server důležité pluginy (mcmmo kvuli skilům, jobs pro peníze, pár vlastních pluginů jako např. lov draka,…). Pokud převážná většina pluginů nebude fungovat na 1.9, tak k aktualizaci serveru nedojde a ještě nějaký čas zůstaneme na 1.8.9.

K otestování 1.9 dojde na druhém serveru, pokud vše bude fungovat tak bude 1.9 nainstalována a budou si ji užívat všichni naši hráči.

Overworld

Pokud to bude jen trošku možné (a na 99.99% bude) tak Overworld (hlavní mapa) bude zachována. Kompletnímu wipe serveru bych se rád vyhnul a myslím že dost hráčů bude souhlasit. Na mapě je dost staveb, o které myslím že hráči nebudou chtít přijít.

The End

Svět End bude vygenerován nový, podle 1.9, aby bylo možné si užít novinky které The End přináší.

Nether

Nether se pravděpodobně dočká wipe, není v něm nic čemu by wipe vadil (o ničem nevím, pokud má někdo jiný názor, dejte vědět).

 

Both comments and pings are currently closed.

Komentáře nejsou povolené.