Verze 1.11 + Wipe

Update:

  • pro zájemce: Mapy Overworld budou dány ke stažení, pravděpodobne po víkendu zde bude zveřejněn odkaz na stažení (nether a end ke stažení dávat nebudu, stejně tam nebylo nic zajímavého)
  • tak už i wipe je za náma.. nová mapa je připravena
  • tak aktualizaci na 1.11 máme skoro za sebou, server již běží na nové verzi. Jen co bude aktualizováno pár zbývajících pluginů tak hurá na wipe 🙂

Aktualizace

Jak si jistě mnozí z vás všimli, verze 1.11 je venku již pár dní. Nedávno jsme se dočkali i toho že vyšel Spigot pro verzi 1.11 takže je na čase aktualizovat server.
Ještě bude pár dní trvat než vyjdou aktualizované pluginy, nicméně ty nejdůležitější už pro 1.11 jsou. Pokud se vše podaří tak na verzi 1.11 přejdeme ještě během tohoto víkendu.
Aktuálne na 1.11 funguje zhruba polovina pluginů co na serveru máme. Bohužel né všechny pluginy budou po aktualizaci fungovat, takže budete muset např. přežít pár dní bez svých miláčků (plugin MyPet) a pár dalších drobností.

Wipe

Aktuální mapa je stará rok a půl. A protože stále víc hráčů chce nový začátek tak bude wipe. Mapa (mapy, jak starý tak nový svět, včetně netheru/endu) budou smazány. Kompletně.

Jediné co ze stávajícího serveru zůstane zachováno bude mapa skyblocku, ten „začal“ nedávno (skyblock je na serveru sice více než rok, ale před měsícem ho postihl wipe, není třeba ho tedy mazat opět).

Wipe proběhne poté co bude dokončen přechod na 1.11 a vše bude fungovat v rámci přijatelných mezí, s největší pravděpodobností to bude ve dnech mezi  25. a 27. listopadu. Konkrétní datum a čas bude upřesněn pár dní před provedením wipe. Ale berte to s rezervou… může se stát že wipe bude kdykoliv

Both comments and pings are currently closed.

4 odpovědí to “Verze 1.11 + Wipe”

  1. ADMIN estebankaCZ napsal:

    Hurááá na novou mapu 😉 Už se těším.

  2. Stuu napsal:

    Bude nabidnuta tato mapa ke stazeni do singlu?