Vychytávky, opravy a další různé utilitky

Je tu pro Vás několik vymožeností, které by se Vám mohly líbit. Některé tu už nějakou dobu jsou, ale povědomí o nich je malé, tudíž budeme razit cestu „opakování je matka moudrosti„. Podívejte se tedy na novinky a na již zavedené vychytávky.

Rozložení SEDLO – maximální počet kůže z jednoho sedla je 5, které lze získat přes block zlata, potřebný level skillu salvage je 0.

 

Oprava CHAINMAIL ARMOR – oprava standardně přes kovadlinu jak je vidno na obrázku. Množství použitého materiálu a počet zkušeností je závislý na míře poškození.

 

Rozložení CHAINMAIL ARMOR – maximální počet iron ingotů získaných z rozložení je závislý na dané věci kterou chcete rozložit. Obecně je to nastaveno tak, že maximální počet získaných ingotů je číslo, které je potřeba pro výrobu iron brnění (například botky – 4 ingoty, helma – 5 ingotu atp.). Minimální potřebný level skillu salvage je 10. Předmět pro rozložení je block zlata.

 

Rozložení NETHERITE ARMOR – maximální počet netherite scrapů získaných z rozložení každého jednotlivého kusu brnění jsou 4. Minimální potřebný level skillu salvage je 60. Předmět pro rozložení je block zlata.

 

Skill salvage = tato dovednost se nedá trénovat přímo, ale pouze skrze 2 dovednosti, konkrétně je to skill fishing a skill repair. Výpočet levelu salvage není vůbec složitý – level fishing + level repair děleno 2

Jinými slovy = fishing 9 + repair 51 (=60) děleno 2 (dva skilly) = 30. V tomto případě je tedy Váš skill salvage 30!

Doufáme, že Vám tyto vychytávky usnadní život a honbu za bohatstvím. 🙂

Both comments and pings are currently closed.

Komentáře nejsou povolené.