Přechod na verzi 1.13

Následující info budou postupně doplňovány a jsou jen pro informaci co vás přibližně čeká a kdy, nic pořád ještě není jisté a může se to změnit (ale moc pravděpodobné to není).


Update: Jistě jste si všimli že verze 1.13. jste se tento víkend nedočkali. Důvod je prostý. Server sice je již k dispozici pro verzi 1.13, nicméně prozatím nedošlo k aktualizaci potřebných pluginů jejich autory. Momentálně se čeká na jeden z (pro server) důležitějších pluginů, který by měl být k dispozici 25.7.

Pluginy jako Jobs, mcMMO prozatím k dispozici také nejsou, na ty ale čekat nebudeme, server bude spuštěn bez nich. Pluginy budou na server vráceny co nejdříve, jak vyjde jejich aktualizovaná verze.


Předpokládaný termín vydání MC 1.13 je 18.7.2018.
pár dní bude trvat než budou aktualizovány potřebné pluginy, ale dá se očkávat že o víkendu (pravděpodobně v průběhu soboty 21.7.) již pojede server na verzi 1.13 také.

Mapa

bude vytvořena nová mapa pomocí generátoru z 1.13, aby mapa obsahovala všechny novinky z nové verze.

stávající mapa bude po určitou dobu (odhadem 1 měsíc) zachována na serveru, budete tedy mít možnost se přestěhovat, pokud budete chtít.

Kvůli rozdílné verzi ze stávající mapy zmizí stojany (armorstand) včetně jejich vybavení, pokud tedy máte na stojanech nějaké zajímavé brnění nebo hlavy, měli by jste si to uklidit do beden PŘED změnou verze na serveru (tedy co nejdříve).

Batohy budou ze serveru odstraněny, přesuňte si tedy jejich obsah do beden pokud o to nechcete přijít.

Both comments and pings are currently closed.

Komentáře nejsou povolené.